ZOMERACTIE! 20% KORTING OP DE REBOZOMASSAGE!

Rebozo massage

Profiteer van de REBOZO ZOMERACTIE en krijg 20% korting op de rebozomassage!

 

Tijdens een rebozomassage wordt er met een geweven doek gemasseerd. Deze doek komt oorspronkelijk uit Mexico en Guatemala en wordt voor talloze doeleinden gebruikt. Hij kan als omslagdoek dienen, draagdoek, buikband en dus ook als massagedoek! Door middel van ritmische bewegingen, schudden en wiegen wordt totale ontspanning gecreëerd. Tijdens deze massage houd je je kleren aan. 

 

In de zwangerschap kan de massage bekkenlast, lage rugpijn en dergelijke verzachten. Ook kan de baby door de wiegende, schommelende en ritmische bewegingen in de ideale positie gaan liggen om geboren te worden. 

 

In arbeid wordt deze massagevorm ook toegepast. Dit onder meer om de pijn te verlichten, de weeën sterker te maken en zo de ontsluiting te stimuleren. Ook op dit moment kun je de baby nog in de perfecte positie draaien door middel van de massagetechnieken. Wil je als koppel wat technieken aanleren om tijdens de arbeid toe te passen? Dat kan zeker ook! 

 

Na de bevalling geeft zo'n rebozomassage vooral een ontspannende/helende werking. Het is de hele massage lang puur genieten.

 

In de praktijk merken we dat de massage ook ingezet kan worden bij personen die niet zwanger of pas bevallen zijn. Het kan ook bij deze mensen voor totale ontspanning zorgen en eventueel zelfs lichamelijke klachten, zoals bijvoorbeeld rugklachten, verzachten. Dus ook al ben je niet zwanger of bevallen, je bent hier van harte welkom!

 

De massage zelf duurt ongeveer 40 minuten. Daarna kan je nog even genieten van een kopje koffie of thee. Er is zeker tijd en ruimte om nog even na te praten. 

 

Zelf heb ik de kracht van zo'n rebozomassage mogen ervaren tijdens mijn zwangerschap en arbeid. Dit door mijn lieve collega Kaat*. Rebozo was haar passie en die wil ik graag doorgeven. Daarom volgde ik in 2022 een rebozo-training bij Birthwise.

 

Geniet tijdens juli en augustus van de REBOZO ZOMERACTIE en krijg 20% korting op de rebozomassage!

 

Indien je de rebozomassage prenataal volgt, krijg je er een gratis Greenkit ontdekkingsdoos bovenop!