ZOMERACTIE! 20% KORTING OP DE REBOZOMASSAGE!

Shantala Babymassage

 

Hou jij van een massage? Je baby alvast wel. Elke baby heeft nood aan liefdevolle aanrakingen, deze zijn essentieel voor zijn of haar ontwikkeling. We kunnen het dus beschouwen als een primaire levensbehoefte.

 

De Shantala babymassage komt overgewaaid uit India. Daar worden baby's dagelijks op deze manier gemasseerd omwille van de vele voordelen. Het zorgt onder andere voor totale ontspanning en geborgenheid. We stimuleren verschillende lichaamssystemen, het is een uitwisseling van liefde tussen ouder en baby en zorgt daarom voor een goeie hechting. Ook kan het buikkrampjes verminderen en de slaap verbeteren.

 

De meest geschikte leeftijd om deze massage te geven is tussen 6 weken en kruipleeftijd, deze laatste is van baby tot baby afhankelijk. Het is aangewezen de babymassage in te plannen wanneer je baby nog graag op de rug ligt. In deze sessie leren we ook enkele yogaoefeningen aan en daarna kan de baby verder ontspannen in de TummyTub.

 

 

►  Babymassage privé-sessie

Deze sessie, inclusief massage, yoga-oefeningen en TummyTub-tijd duurt gemiddeld één uur.

Handdoeken en massageolie worden voor jullie voorzien. 

 

►  Babymassage duo-sessie

Deze sessie is vergelijkbaar met de privé-sessie, maar dan met 2 baby’s. Je mag rekenen op een duurtijd van ruim één uur.

Handdoeken en massageolie worden voor jullie voorzien. 

 

Boek hier uw sessie.