Shantala Babymassage

 

Hou jij van een massage? Je baby alvast wel. Elke baby heeft nood aan liefdevolle aanrakingen, deze zijn essentieel voor zijn of haar ontwikkeling. We kunnen het dus beschouwen als een primaire levensbehoefte.

 

De Shantala babymassage komt overgewaaid uit India. Daar worden baby's dagelijks op deze manier gemasseerd omwille van de vele voordelen. Het zorgt onder andere voor totale ontspanning en geborgenheid. We stimuleren verschillende lichaamssystemen, het is een uitwisseling van liefde tussen ouder en baby en zorgt daarom voor een goeie hechting. Ook kan het buikkrampjes verminderen en de slaap verbeteren.

 

De meest geschikte leeftijd om deze massage te geven is tussen 6 weken en kruipleeftijd, deze laatste is van baby tot baby afhankelijk. Het is aangewezen de babymassage in te plannen wanneer je baby nog graag op de rug ligt. In deze sessie leren we ook enkele yogaoefeningen aan en daarna kan de baby verder ontspannen in de TummyTub.

 

 

โ–บ  Babymassage privé-sessie

Deze sessie, inclusief massage, yoga-oefeningen en TummyTub-tijd duurt gemiddeld één uur.

Handdoeken en massageolie worden voor jullie voorzien. 

 

โ–บ  Babymassage duo-sessie

Deze sessie is vergelijkbaar met de privé-sessie, maar dan met 2 baby’s. Je mag rekenen op een duurtijd van ruim één uur.

Handdoeken en massageolie worden voor jullie voorzien. 

 

Boek hier uw sessie.

 

Enkele ervaringen...

 

"Arthur heeft enorm genoten van zijn babymassage. De setting is ook heel mooi. De kamer is super gezellig ingericht en de zachte achtergrondmuziek zorgde dat Arthur meteen heel rustig werd. Lise toonde telkens heel duidelijk voor hoe je de massage moest geven. Het is fijn dat je als mama ook in de massage wordt betrokken. Zowel Arthur als ikzelf gingen met een ontspannen gevoel naar buiten. Een echte aanrader dus!"

-Bieke-

 

"Bij Lise een babymassage gevolgd. Na een warm welkom kwamen we in een gezellige kamer waar alles klaarstond. Al het materiaal werd voorzien en zowel ik als m'n dochter hebben ervan genoten. Lise haar begeleiding tijdens de massage was top. Ze heeft oog voor moeder en baby en zorgt ervoor dat iedereen op z´n gemak is๐Ÿ˜
Zeker een aanrader ๐Ÿ‘"

-Els-

 

"Mijn eerste kennismaking met Lise's knooppunt verliep via de website. Het uiteenlopend gamma aan advies en wellness, voor zowel baby's als kinderen, sprong meteen in het oog. Na een warme aanbeveling (draagconsult), boekte ik een babymassage in. Dit als verrassing voor mijn man, gezien onze baby uitsluitend borstvoeding kreeg. Het resultaat mocht er zijn, een goed uur later kreeg ik een breed lachende papa en een gelukzalige, heerlijk geurende baby terug. Een prachtige manier om baby tot rust te brengen en de band aan te scherpen!"

-Annelie-

 

"Al 2 keer een babymassage gevolgd bij Lise. Zalig dat dit een privéworkshop is. Gezellige ruimte, kleine lichtjes, zalig geurende olie, mooie doekjes. De één op één begeleiding vind ik echt een meerwaarde. Lise ziet meteen of je baby liever een andere houding aanneemt voor het masseren. Onze dochter was al wat ouder (7 maand) en zat liever recht. Dat ging ook gemakkelijk. Het badje nadien was eerder een plonsbad. En tussendoor een babbeltje doen met Lise is ook altijd fijn."

-Jozefien-

 

"Lieve Lise, Dankjewel voor de warme ontvangst! Het deed deugd om even dichter bij onze kleine meid te staan in deze best pittige periode. Thuis viel ze als een blok in slaap, ze had er duidelijk ook van genoten!๐Ÿงก"

-Marlies-