Kom je op 3 of 4 oktober langs voor draagadvies, een baby - of rebozomassage? Dan krijg je 15% korting voor DAG VAN DE KLANT!

Kindermassage

 

Waarom kindermassage?

 

Er bestaan reeds veel vormen van massage. Een ontspannende nekmassage, zwangerschapsmassage, babymassage,...

Van al deze massages zijn de voordelen algemeen geweten. 

 

Maar wist je dat ook kinderen van zo'n massage genieten?

 

Kinderen moeten elke dag heel wat prikkels verwerken. Voor het ene gaat dat al wat makkelijker dan voor het andere. Voor hen kan zo'n massage heerlijk ontspannend zijn. Door de aanrakingen komt oxytocine vrij, het knuffelhormoon. Dit geeft een gevoel van verbondenheid, ontspanning en herstel. Oxytocine is net het tegenovergestelde van cortisol, het stresshormoon. Iets wat we absoluut willen vermijden bij onze kinderen.

 

Niet alleen hoog sensitieve kinderen komen tot rust door massage. Die heeft ook al haar nut bewezen bij kinderen met autisme of AD(H)D. We passen de massage aan, aan de noden van elk kind. 

 

Uiteraard kan deze massage ook als puur wellnessmomentje dienen. Heerlijk genieten van wat quality-time!

 

Voor wie?

 

De massage is bedoeld voor élk kind tussen 4 en 12 jaar dat rust, ontspanning of een genietmomentje zoekt. Is je kind wat jonger, maar geniet hij/zij toch al van massages? Neem gerust contact op voor meer info.

 

Verloop van de massagesessie

 

We beginnen met een voetbadje terwijl we kennismaken. We bespreken voorkeuren van je kind, bijvoorbeeld welke lichaamsdelen hij/zij wel of niet wil laten masseren. Indien gewenst, is een massage boven de kledij zeker ook mogelijk! 

 

We leren wat massagetools kennen, ouder en kind kunnen die al even uitproberen op elkaar. Zo is het ijs meteen gebroken. 

 

Daarna gaan we van start met de ontspannende massage. De ouder blijft hierbij steeds aanwezig. 

 

De massagesessie duurt gemiddeld 45 minuten. 

 

 

Deze massage kan ingepland worden vanaf november. Neem contact op voor meer info!