geborgen dragen

Ik ben Lise Stroobant. In 2012 studeerde ik af als vroedvrouw en sindsdien werk ik op de materniteit en neonatologie van het AZ Sint-Lucas te Brugge.

 

In deze periode kreeg ik zelf drie kinderen. Zo startte ik mijn eigen draagavontuur. Ik beleefde heel wat mooie momenten van nabijheid en verbondenheid. Daardoor ontstond een innige band met mijn kinderen. Om deze ervaring door te kunnen geven aan jullie, schoolde ik mij in 2021 om tot draagconsulente. Via draagbegeleiding en/of een draagconsult kunnen jullie dit ook beleven. 

 

Na elke geboorte volgde ik ook een les babymassage. Het werden momenten van rust en intens contact. Zowel mijn baby als ik waren na zo'n massage totaal ontspannen. Ik wil jullie graag hetzelfde laten beleven.

 

Mijn tweede zoon, Staf, vroeg regelmatig om een 'babymassage'. Hij is intussen 5 jaar oud, maar hij genoot zó van de aanrakingen. Ik was geïntrigeerd en begon onmiddellijk op te zoeken. Bestaat dat, kindermassage? 

Dat blijkt effectief te bestaan en ik herkende enkele voordelen onmiddellijk. Staf kwam ook helemaal tot rust en we kwamen meer tot verbinding met elkaar. 

Dit wil ik andere kinderen ook laten voelen, daarom zette ik de stap om de opleiding kindermassage te volgen. 

 

Daarnaast kreeg ik tijdens m'n zwangerschap en arbeid een Rebozo massage van mijn lieve collega Kaat*. Ik had Kaat* haar passie graag verder gezet en daarom volgde ik ook een opleiding om deze massage te kunnen aanbieden.

 

Deze ervaringen wil ik graag met jullie delen en aanleren. Zo kunnen ook jullie ten volle genieten van de zwangerschap en jullie nieuwe wondertje... 

 

Mijn opleidingen:

2012: Afgestudeerd in de Vroedkunde aan de KHBO 

2021: Basisopleiding tot draagconsulent aan Die Trageschüle België

           Shantala Babymassage opleiding

2022: Rebozo training bij Birthwise

           Gevorderden opleiding tot draagconsulent aan Die Trageschüle België

2022: Kindermassage opleiding

 

Lid van Draagconsulenten Vlaanderen vzw. 

 

Mijn ondernemingsnummer: 0784.356.153